Speed Clean Spray 500 ml

€ 14,99
Inclusief belasting 3-4 werkdagen

Vlug de vacht van je viervoeter opfrissen zonder water? Gebruik de Show Tech+ Speed Clean!

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

Onmiddellijk verfrissend effect

Wanneer je geen stromend water in de buurt hebt om je geliefde huisdier te wassen, wanneer hij of zij bang is van water, wanneer je geen water kan gebruiken of wanneer het even snel moet gaan, dan is Speed Clean de beste oplossing!

Deze doeltreffende droogshampoo maakt moeiteloos vuile haren weer helemaal schoon, neemt vieze geurtjes weg en geeft de vacht een heerlijk frisse geur. Zijn innovatieve formule met aloë vera-extract revitaliseert, verfrist en reinigt de haren zonder hen uit te drogen, plakkerig of zwaar te maken! Talg, modder, urine, productresten en ander vuil worden geabsorbeerd zonder de vachttextuur te veranderen.

Speed Clean helpt de vacht en de gevoelige zones snel, grondig en zonder spoelen te reinigen. Het is een mild product dat zeer goed door de huid wordt verdragen en ook voor de gevoelige huid kan worden gebruikt.


Het zit ‘m in de details

  • Droogshampoo voor oppervlakkige of volledige vachtreiniging
  • Zonder spoelen
  • Kan op alle kleuren worden gebruikt zonder de natuurlijke vachtkleuren te veranderen
  • Geschikt voor honden en katten, en voor alle vachttypes en - texturen
  • Ideaal voor op reis of onderweg, voor tussen 2 wasbeurten door of op hondenshows
  • Ph: 6,7
  • Uitstekend voor dagelijks onderhoud
  • Beschikbaar in een spray (500 ml) of een schuimende mousse (200 ml), beiden gebruiksklaar en uiterst voordelig


Gebruiksaanwijzing

Deze sprayfles kan worden gebruikt om de hele vacht, grotere oppervlakken of lichaamsdelen te behandelen. Dit maakt hem ideaal voor volledige vachtreiniging van dieren met bijvoorbeeld een panische angst voor water.

Spray het product gelijkmatig over de haren totdat deze goed vochtig zijn, terwijl je de vacht in laagjes verdeelt of haar openduwt. Op deze manier kun je de Speed Clean goed aanbrengen van de haarwortel tot aan de haarpunt. Masseer grondig en laat het 2 tot 5 minuten inwerken en wrijf (of bij langere vachten: knijp) de haren handdoekdroog met een handdoek uit microvezel. Door een handdoek te gebruiken wordt de vacht daadwerkelijk proper. De actieve bestanddelen in de droogshampoo absorberen het vuil uit de vacht en de handdoek helpt op zijn beurt dat geabsorbeerde vuil te verwijderen.

Borstel daarna de vacht uit met een geschikte borstel. Om een optimaal resultaat te krijgen, kun je de vacht ten slotte drogen met behulp van een droger of waterblazer.

Bij gebruik op katten: zorg ervoor dat het dier het product niet kan aflikken. We raden aan na behandeling met de Speed Clean de vacht eerst voldoende te borstelen en drogen.

41STP026
2 Items

No customer reviews for the moment.