Sensational Salon Shampoo 300 ml

€ 9,99
Inclusief belasting 3-4 werkdagen

Als je een doeltreffende, neutrale shampoo zoekt, dan is de Sensational Salon Shampoo ideaal! 

Hoeveelheid

Opmerkelijk 

In het trimsalon heb je nood aan vachtspecifieke én allround basisshampoos. Deze Sensational shampoo heeft een neutrale pH-waarde die aangepast is aan de zuurtegraad van een hondenhuid. Daarom is hij perfect voor dagelijkse wasbeurten. Deze opmerkelijke shampoo maakt de haren glanzend, zacht en soepel en zorgt voor een goede reiniging van de huid en vacht zonder ze uit balans te brengen. Hij wast en verzorgt met respect voor de vacht.  

Bovendien is de formule sterk geconcentreerd, waardoor hij heel zuinig in gebruik is. Een onmisbare basisshampoo voor elke trimmer! Gebruik de Sensational Salon Shampoo van Show Tech voor een zijdezachte afwerking, om de vacht makkelijker te kunnen behandelen of stylen en om de droogtijd te verkorten. 

  •   

Het zit ‘m in de details 

  • Neutrale shampoo geschikt voor dagelijks professioneel gebruik en voor ieder type vacht 
  • Geconcentreerde formule (1/10) en dus heel zuinig in gebruik 
  • Zonder formaldehyde en parabenen 
  • Geschikt voor honden en katten 

 

Gebruiksaanwijzing 

Maak de vacht nat, breng de verdunde shampoo aan (1 deel shampoo, 10 delen water) en masseer grondig. Laat het product 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens goed uit. Voor een optimaal resultaat raden wij aan daaropvolgend ook de Sensational Salon Conditioner te gebruiken.  

41STE040
5 Items

No customer reviews for the moment.