Luxury Care Micellair Water 110 ml

€ 12,99
Inclusief belasting 3-4 werkdagen

Hydra Luxury Care Micellar Water is de oplossing bij uitstek voor een snelle en milde gezichtsreiniging zonder spoelen! Het verfrist en tonifieert de huid optimaal. •••Voor een fris gezichtje en een vlekkeloos resultaat

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

Door je hond regelmatig te wassen houd je zijn vacht gezond en schoon. Vergeet je ook de snoet van je viervoeter niet? Traanstrepen en ander vuil kunnen immers het gezicht ontsieren.

Hydra Luxury Care Micellar Water is de oplossing bij uitstek voor een snelle en milde gezichtsreiniging zonder spoelen! Het verfrist en tonifieert de huid optimaal. 
 

Voor een fris gezichtje en een vlekkeloos resultaat
Met dit micellair water verwijder je moeiteloos traanvlekken en ander vuil bij de ogen en baard. Ook is het heel handig om huidplooien rond de ogen van bijvoorbeeld een Engelse bulldog te reinigen. 
Zijn olievrije formule bevat kamille-extract dat de huid kalmeert en hydrateert. 
Omdat dit product niet gespoeld hoeft te worden na het aanbrengen is het de ideale oplossing voor honden die een hekel hebben aan wassen.

 
Waarom Luxury Care?
Met dit product uit de Luxury Care-lijn kan je als baasje thuis nog een tijdje genieten van de prachtige resultaten gecreëerd in het trimsalon. Het is perfect om je huisdier zijn gezicht tussen twee trimbeurten door even snel op te frissen en zo de professionele verzorging mooi te onderhouden. 

Ben je eigenaar van een trimsalon of dierenspeciaalzaak? Dan mag Hydra Luxury Care Micellar Water zeker ook niet ontbreken in jouw aanbod! Door dit professioneel product aan te bieden in jouw zaak kunnen baasjes hun viervoeters ook thuis een goede gezichtsreiniging geven. En daar kan iedereen alleen maar blij om zijn!
 

Het zit ‘m in de details
· Milde gezichtsreinigende oplossing 
· Verfrist en tonifieert
· Om traanstrepen en ander vuil bij de ogen en baard moeiteloos te verwijderen en om huidplooien rond de ogen te reinigen
· Gebruiksklaar
· Olievrije formule
· Met kamille-extract
· Evenwichtige pH
· Zonder spoelen
· Ook zacht voor een delicate huid
· Geschikt voor honden en katten ouder dan 4 weken

 

Ingrediënten
AQUA, GLYCERIN, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, 1,2-HEXANEDIOL/CAPRYLYL GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT AND DISODIUM EDTA.

 
Gebruiksaanwijzing
Breng het product aan op een (gaas)doekje of op een speciaal oogdoekje. Wrijf altijd weg van de ooghoek en niet richting het oog. Uitspoelen is niet nodig. Droog de behandelde zones wel goed af om schimmel en andere huidproblemen te vermijden. 


Geschikt voor frequent gebruik. 
Aangewezen voor honden en katten ouder dan 4 weken. We raden extra voorzichtigheid aan bij gebruik op katten en in het bijzonder rond de ogen.
Micellair water
1 Item

No customer reviews for the moment.