• Aanbieding!
  • -7,5%

Sensitive Zalm 7,5KG

€ 54,58 Bespaar 7,5%
€ 59,00
Inclusief belasting 3-4 werkdagen

Opti Life kat Sensitive Zalm is een evenwichtige granenvrije premiumvoeding – met zalm - vacht & gevoelige spijsvertering.

  • Hoogwaardige, smakelijke en natuurlijke ingrediënten
  • 80% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke afkomst
  • Optimale spijsvertering en gezonde darmflora
Hoeveelheid

Evenwichtige graanvrije premiumvoeding

Soms kunnen katten last hebben van een doffe vacht en een gevoelige spijsvertering. Sensitive Zalm van Versele-Laga Opti Life Cat is een perfect nutritioneel uitgebalanceerde formule op basis van zalm, laag in koolhydraten, granenvrij en 80 % dierlijk eiwit specifiek ontwikkeld voor een gezonde blinkende vacht en voor katten met een uiterst gevoelige spijsvertering.

 

Het is een zeer smakelijke brok, die zelfs bij de moeilijke eters in de smaak zullen vallen!

 

Optimale spijsvertering

Deze voeding bevat de optimale formule voor een volwassen kat met een uiterst gevoelige spijsvertering, namelijk: 39 % eiwit, 20 % vet, alle nodige nutriënten en extra taurine voor een optimale ondersteuning van het hart.

  

Glanzende vacht

Deze voeding bevat naast zalm, extra zalmolie. Deze twee toevoegingen zijn rijk aan omega 3 & 6-vetzuren die de vacht van jouw kat doet blinken. Daarnaast bevat de voeding biotine en extra opneembaar zink & koper wat nog extra bijdraagt tot een gezonde huid en vacht. Ook de spijsvertering zal gezond zijn door de lichtverteerbare ingrediënten en toevoeging van extra voedingsvezels en prebiotica (FOS 0,5%, MOS 0,1%). Deze brok wordt zelfs door de meest gevoelige katten prima verteerd.

  

Sensitive Zalm is verkrijgbaar in 1 kg, 2,5 kg en 7,5 kg.

Adult Sensitive 7,5KG
881 Items

No customer reviews for the moment.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Misschien vind je dit ook leuk