• -10%

Senior Kip 2,5KG

€ 18,90 Bespaar 10%
€ 21,00
Inclusief belasting 3-4 werkdagen

Opti Life Cat Senior Kip is een evenwichtige granenvrije premiumvoeding – met kip - voor seniorkatten.

° Hoogwaardige, smakelijke en natuurlijke ingrediënten
° 87% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke afkomst
° Soepele gewrichten en een gezond lichaamsgewicht
Hoeveelheid

Evenwichtige graanvrije premiumvoeding

Er komt een moment dat jouw kat toe is aan seniorvoeding. Vanaf een leeftijd van 7 jaar neemt de kans op gezondheidskwalen toe. Tijd voor een goede senior voeding dus! Cat Senior Kip van Versele-Laga Opti Life is een perfect nutritioneel uitgebalanceerde formule op basis van kip, laag in koolhydraten, granenvrij en 87 % dierlijk eiwit waarmee jouw kat gezond en vitaal oud kan worden.

 

Optimale spijsvertering en ouder worden

Deze voeding bevat de optimale formule voor een senior kat, namelijk: 38 % eiwit, 17 % vet, alle nodige nutriënten en extra taurine voor een optimale ondersteuning van het hart.

Voor jouw ouder wordende senior kat is het belangrijk om het gewicht op peil en de gewrichten soepel te houden. De ingrediënten kip en glucosamine ondersteunen soepele gewrichten en een gezond kraakbeen. Met een vetgehalte van 17% draagt deze brok bij tot het behouden van een gezond gewicht. Ook de spijsvertering zal gezond zijn door de lichtverteerbare ingrediënten en toevoeging van extra voedingsvezels en prebiotica (FOS 0,3%, MOS 0,1%).

senior 2,5KG
10 Items

No customer reviews for the moment.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: