Sensitive All Breeds 12,5kg

€ 73,20
Inclusief belasting Op bestelling!
Puppy Maxi van Opti Life is een evenwichtige puppyvoeding met zalm voor alle hondenrassen
 
  • ° Hypoallergene en glutenvrije formule (80% van de eiwitten zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron)
  • ° Bevat alle nodige bouwstoffen voor een gezonde en evenwichtige groei
  • ° Ondersteunt de darmwerking, ideaal voor de gevoelige spijsvertering
Hoeveelheid

Gezonde voeding voor elke hond

Voor puppy’s is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen waardoor ze goed en gezond kunnen groeien. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met gevoeligheden. Sommige puppy’s hebben een gevoelige spijsvertering en hebben een aangepaste brok nodig. Zoals Puppy Sensitive All Breeds brokjes van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.

 

Hypoallergene formule

80% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk zalm. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding is enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Bovendien worden er geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

 

Alle nodige bouwstoffen voor een gezonde en evenwichtige groei

Deze formule bevat een evenwichtige hoeveelheid mineralen en essentiële aminozuren zodat jouw pup volgens de ideale groeicurve opgroeit. FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora. De brokjes bevatten krill als natuurlijke bron van Omega 3-vetzuren, en ook EPA en DHA, de bouwstenen bij de ontwikkeling van de hersenen.

 

Ondersteunt de darmwerking.

Een goede darmflora is de basis van een optimale spijsvertering. De brokjes bevatten daarom FOS & MOS om een gezonde darmflora te ondersteunen.

 

Opti Life Puppy Sensitive All Breeds is verkrijgbaar in 1 kg, 2,5 kg en 12,5 kg.

Puppyallbreeds12,5kg

No customer reviews for the moment.