Adult Digestion Medium-Maxi 12,5kg

€ 80,50
Inclusief belasting Op bestelling!
Adult Digestion Medium-Maxi van Opti Life is een evenwichtige voeding voor gevoelige honden met lam voor (middel)grote hondenrassen
 
  • ° Hypoallergene en glutenvrije formule (73% van de eiwitten zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron)
  • ° Voor een gezonde darmflora, ideaal bij een gevoelige spijsvertering
  • ° Ondersteuning van de immuniteit en de gewrichten
Hoeveelheid

Voeding voor de gevoelige huid en vacht

Voor honden is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen om gezond door het leven te gaan. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met het ras en eventuele gevoeligheden. Zo hebben grotere hondenrassen een brok nodig die bijdraagt aan het behoud van soepele gewrichten. Ook zijn er honden met darmproblemen die baat hebben bij speciale voeding, zoals Adult Digestion Medium-Maxi brokjes met lam en zalm van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.

 

Hypoallergene formule

73% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk lam en zalm. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding is enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Bovendien voegen we geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toe.

 

Voor een gezonde darmflora en optimale spijsvertering

Een goede darmflora is de basis van een optimale spijsvertering. Lam en zalm zijn goed verteerbare eiwitbronnen. De brokjes bevatten bovendien FOS & MOS om een gezonde darmflora te ondersteunen.

 

Ondersteuning van de immuniteit en de gewrichten

Rozemarijn, goudsbloem en groene thee zijn toegevoegd als natuurlijke antioxidanten die de weerstand helpen te verhogen. Ook de ondersteuning van de hartfunctie is cruciaal, hiervoor voegen we taurine toe. Verder wordt de samenstelling verrijkt met glucosamine, die het behoud van soepele en gezonde gewrichten ondersteunt.

 

Opti Life Adult Digestion Medium-Maxi is verkrijgbaar in 1 kg en 12,5 kg.

maxi-medium-digestion-12,5

No customer reviews for the moment.